ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία Ameda, παρέχει προϊόντα ύψιστης ποιότητας για τις θηλάζουσες μητέρες και έχει δεσμευθεί για την πλήρη υποστήριξη και προστασία του θηλασμού. Η σειρά προϊόντων θηλασμού της Ameda προσφέρει περισσότερα από απλώς αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα. Η εξυπηρέτηση πελατών, η επαγγελματική εκπαίδευση των εκπροσώπων μας και η υποστήριξη των μητέρων δείχνουν πως η εταιρία μας κατέχει ηγετικό ρόλο στη διεθνή αγορά.

Η Ameda είναι υποστηρικτής του Διεθνούς Κώδικα σχετικά με την απαγόρευση των υποκατάστατων μητρικού γάλακτος. Είναι περήφανη που στηρίζει των Κώδικα και βοηθάει για να ενισχυθεί η συμμόρφωση προς αυτόν παγκοσμίως.

Παρακαλούμε μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε για όλα τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με την χρήση των προϊόντων μας, καθώς επίσης και για θέματα που αφορούν τον θηλασμό.

Τα προϊόντα της AMEDA χαρακτηρίζονται ως τα μοναδικά στον κόσμο που είναι φιλικά διότι παρέχουν φροντίδα και ασφάλεια και για αυτό καλύπτονται από το παγκόσμιας φήμης πιστοποιητικό FDA (Food and Drugs Administration).

Ο όμιλος επιχειρήσεων Γ. Ανανιάδης Ε.Ε είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του παγκοσμίου φήμης εργοστασίου Ameda Σουηδίας, ο οποίος διαθέτει συσκευές γαλακτισμού για ενοικίαση ή πώληση σε όλη την Ελλάδα.

Η ιστορία μας ξεκινάει πριν από 75 και πλέον χρόνια στη Σουηδία, όπου ένας πρωτοπόρος γυναικολόγος ζήτησε από τον μηχανικό Einar Egnell να κατασκευάσει ένα καλύτερο μηχάνημα θηλασμού.Εκείνη την εποχή, τα θήλαστρα ήταν επίπονα στη χρήση και δεν αντλούσαν επαρκώς το γάλα.

Ο Egnell έκανε σκοπό της ζωής του να βοηθήσει τις μητέρες που θήλαζαν και για τον λόγο αυτό κατασκεύασε μία ηλεκτρική αντλία με πιστόνι η οποία μιμείται τον φυσικό ρυθμό της διαδικασίας του θηλασμού. Η πρώτη αντλία που κατασκευάστηκε βασισμένη στην έρευνα του Egnell, παραμένει μέχρι και σήμερα το «χρυσό πρότυπο» στα θήλαστρα των μαιευτηρίων. Η απλότητα, η άνεση και η αποτελεσματικότητα σε κάθε θήλαστρο και εξάρτημα της Ameda επιβεβαιώνει την δέσμευσή μας στην ποιότητα.

Σήμερα, τα θήλαστρα της Ameda συνδυάζουν την επαναστατική τεχνολογία του Einar Egnell με τον 21ο αιώνα.

Χτίζουμε πάνω στην κληρονομιά μας, δεν επαναπαυόμαστε σε αυτήν.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΜΑΜΑΔΩΝ

ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ –

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ